pátek 30. května 2008

Souboj autorů

Přišlo spousta nominací, tak jsem nelenil a hitparátu utvořil. Vítěz je předem jasný, ale o další medailové pozice bude asi tuhý boj. Můžete tedy začít hlasovat.

5 komentářů:

Mustafino řekl(a)...

Pane Ludvíku, nečekejte ode mě žádnou agresivitu, přesto bych měl nesmělý dotaz, co se týče toho hlasování. Chápu to dobře tak, že jakmile bude ukončeno, chystáte se některé z těch autorů oslovit? Jinak s tím, že výsledek té ankety je jasný, bych tak úplně nesouhlasil. Průběžné výsledky tomu příliš nenapovídají. Můj osobní tip je, že Andrew asi zvítězí, ale ne o moc.

Juice řekl(a)...

Andrew bude určitě vítěz. Ovšem vyhranou bitvou pro Excalibur by bylo získání Michala Rybky. Jeho články a recenze budgetů v Levelu byly naprosto nepřekonatelné.

Mustafino řekl(a)...

juice: No tak získání Michala Rybky by bylo výhrou v loterii pro každý časopis, o tom není sporu. Na druhou stranu si položme otázku, co by ho mohlo přimět k tomu, aby opustil místo externího autora v Levelu a přešel k nově vzniklé konkurenci? Napadá mě snad jen místo redaktora se stálým platem, ale tady se nabízí další otazník a sice, zda by si Martin Ludvík mohl z finančního hlediska něco podobného dovolit.

Nehořlavá Natálka řekl(a)...

Proboha hlavne ne Dobrovsky!!!!!!!!

Unknown řekl(a)...

Ja sa hlásim, ako niekdajší slovenský ctiteľ tohto časopisu, ktorý si za nekresťanských 38 Kčs :-) kedysi objednával úplne prvé číslo (ozaj, ako je na tom dnes LLG aka Lukáš Ladra?) a nedávny viac-menej zapálený autor vo viac-menej umelom živenom nemenovanom (jedinom) slovenskom konkurentovi všetkých tých levelov a score a pod.