sobota 31. května 2008

Raccoon se zmocňuje rohožky

A nyní přichází nečekané instruktážní video na téma "ML (a Excalibur) se zmocňuje trhu s herními časopisy". Ve videu je neherec ML nahrazen (?) dvojníkem, tajemným zvířátkem Raccoonem, trh reprezentuje rohožka. Všimněte si, jak opatrný Raccoon (ML)  nejprve  nedůvěřivě zkoumá zajištění rohožky. Tato fáze trvá dlouho a ochránci rohožky mají spoustu možností plachého Raccoona odehnat. Raccon však nakonec dosáhne svého cíle - zmocňuje se rohožky!


6 komentářů:

13_11 řekl(a)...

Byl to dnes ale bláznivý den! Do varu nás dostali geekové z Penny Arcade, bránici provětraly hlody k al-kaidě a teď nám tu dech krade americký mýval. Směji se a jsem šťastný člověk.

Fern řekl(a)...

to: 13_11 -- - - :-D ... nic jiného ti tady ani nezbývá :-D

Cedr řekl(a)...

Jen jestli by nebylo lepší vynechat "humorná" videa a napsat třeba nějaké inside postřehy, informace, zkušenosti z profese vydavatele. Myslím, že za tu dobu co Excalibur úspěšně vycházel nebo se naopak dost neúspěšně pokoušel o zmrtvýchvstání se jistě něco zajímavého dělo. Návštěvník tu asi čeká něco víc "related" k časopiso-herní scéně než "funny" videa z YouTube ;)

-ml- řekl(a)...

Cedr: Na vydávání časopisu není vůbec nic humorného ani zajímavého. Je to hlavně spousta času, který člověk věnuje podnikání a soukromý život dává na mnoho let stranou. Netuším, o čem bych měl psát... Naopak hodně lákavá mi připadá možnost přijít se zcela jiným typem herního časopisu. Ovšem to je zase pohled do budoucnosti, kterém zde asi moc lidí nevěří a taky jsem o tom napsal už docela dost. Teď se soustřeďuji na konkrétní činnosti (tiskárna, distributoři, redakce, inzerce...). Takové "čtenářsky nezajímavé" období...

misticjoe řekl(a)...

Maritne, tím chceš říct, že už ti z Maca nemečí koza, ale řve tam mýval? :-)

-ml- řekl(a)...

Zdravím! Mečení jsem raději vypnul, protože můj kocour to začal napodobovat a je z něj teď kozo-kocour. Mňoukat také umí, ale často zamečí takovým tím tygřím přízvukem. Mečí různě a má větší repertoár, než koza. Někdy mečí méééé, jindy zase me-e-e, jinde meow-méééé a nejlepší je tygří mééééow!