čtvrtek 29. května 2008

Oblíbení autoři

Chcete své oblíbené autory v Excaliburu? Tak napište jejich jména + případnou přezdívku do komentářů a až se jich nashromáždí dostatečné množství, hodím jména do ankety a můžete vesele klikat. Uvádějte veškeré své oblíbené autory a to jak z časopisů, tak z internetu. Tak do toho!

vzor: Franta Vomáčka (Kokur), Niki Kočková (Čičina)...

23 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ice, Andrew, Franta Fuka

Anonymní řekl(a)...

Tomáš Baldýnský, Martin "Lachtan" Kalivoda, Miloš Čermák, Andrej - nejlepe alterego Mamoulian.

Anonymní řekl(a)...

Nejvetsi bomba by bylo bezpochyby angazovani Andrewa ,ale to nejspise vzhledem k jeho financni situaci a vztahem k ML hranici s nemoznym. Mozna ,ze by mohl chtit Michal Rybka ,ktery do Levelu uz recenze ani moc nepise.

Anonymní řekl(a)...

Andrej Anastasov (Andrew), Jan Eisler (ICE), Michal Rybka, Petr Bulíř, Lenka Ravenka, František Fuka, Irena Formánková, Tomáš Mrkvička... plus se ještě mrknu do starších Score a napíšu další jména - tam je spousta lidí, co dneska už nikam nepíšou a někteří by třeba zájem měli, těžko říct.

Anonymní řekl(a)...

František Fuka (Fuxoft), Andrej Anastasov (Andrew), Jan Eisler (ICE), Michal Rybka, Ondřej Malý, ... a Mirka Spáčilová ;)

Anonymní řekl(a)...

anonymní - 29. květen 2008 9:06: Že se tak směle ptám, ale zajímalo by mě, odkud máš informace o negativním vztahu Andrewa k Martinu Ludvíkovi? Tedy kromě několik let starého rozhovoru v Levelu. Je možné, že za tu dobu došlo k nějakému zlepšení. A navíc si nejsem vědom toho, že by Andrej řekl o Ludvíkovi něco tak hrozného - tedy kromě toho, že jej nazval Martinem a panicem ještě ve čtyřiceti, což se dá brát i jako hecování. :) Vždyť třeba Bulíře, kterého Andrej označil za nejlepšího recenzenta té doby, nazval také buzerantem.

Anonymní řekl(a)...

Pardon, nazval jej samozřejmě marťanem, nikoli Martinem. Martin je přece jeho jméno. :)

Gee řekl(a)...

Přidám se k fanouškům Františka Fuky a dál snad jen Lukáš Grygar a Pavel Dobrovský

Pipin řekl(a)...

Andrew a ICE, jasně.

Naopak mohu slíbit, že jestli bude do excaliburu psát Dobrovský, tak si ho nikdy v životě nekoupím.

Adam Homola řekl(a)...

Dobrovský ne (to je mechanika), Grygar ano (to je cit).

jv řekl(a)...

Dan Vávra, Michal Rybka, Pavel Dobrovský, Lukáš Grygar

DJDD řekl(a)...

Dobrovsky ne (pokud ma byt exac opravdu odlisny od konkurence).Grygar klidne.Ice a Andrew jsou jasny a Michal Rybka tez.

shakchal řekl(a)...

Dobrovský, Modrák
= nejkvalitnější herní NOVINÁŘI u nás. Mám dojem, že na rozdíl od ostatních autorů mají spoustu znalostí o herním průmyslu obecně (historie, teorie), takže mohou psát skutečně informačně hodnotné recenze a články o herním zákulisí.

Grygar, Anastasov
= autoři s osobitým stylem psaní, jejich recenze jsou umělecká díla. Grygar je básník, z jeho recenzí je cítit atmosféra a pocity, které při hraní hry prožijete. Anastasovovy recenze jsou literárními útvary, kde je hra pouze záminkou k vyprávění nějakého jiného, řádně úchylného příběhu (OK, umí psát i normální recenze, ale v těch není příliš zdatný), každopádně o hře se něco dozvíte a ještě se pobavíte.

Toť má řádně sofistikovaná (zdravíme ICEho!) kritika nejlepších herních kritiků v zemi :-)

Test řekl(a)...

Výše jmenované, co se opakují, zdůrazňuji Lenku Ravenku a přidávám Olgu Modróczki.

Fern řekl(a)...

Pro ilustraci přikládám citát příspěvku pana Ludvíka ze včerejšího článku "Nejsem takový nelida, jak by se mohlo zdát. Zítra tedy nabídnu celou plejádu jmen redaktorů a autorů!" . . . nevím, nevím.... a čekám, čekám... :-)

Losna řekl(a)...

Andrej Anastasov ten chlap se narodil s propiskou v ruce...genius.Hlavně, ne Grygara tu lišku zrzavou..

Rob řekl(a)...

Spis by me zajimalo, kde berete tu jistotu, ze by tyhle lidi vubec pro Excalibur chteli psat. Zvlast, kdyz uz treba delaji u konkurence. Prijde mi docela divny "hlasovat" takhle o nich bez nich..

Gee řekl(a)...

Tak dotaz byl na oblibene autory. Me by spis zajimalo, jestli bude nekdo ochotnej jit do tak riskantniho podniku, jako Excalibur evidentne bude. Ale kdo vi, zatim to nastesti vypada, ze stejne vyjdou tradicne maximalne dve, tri cisla, pokud vubec:o)

13_11 řekl(a)...

Padlí andělé, nechť odpočívají v pokoji. A hrdiny dneška bych nechal psát tam, kam píší. Chce to svěží mladou novou krev. To aby mohla mít mladá generace taky svoje hrdiny a časem padlé anděly.

Anonymní řekl(a)...

Protože Excalibur by měl být pro širokou veřejnost, co takhle zkusit nějakého redaktora z webů jako ja gamesport.cz, Gamepark, či sony-playstation? Například Martin Šmíd, Radek Micopulos, Filip Němec, nebo Karel Kreml. Jinak ze stálic určitě Petr Bulíř!

Anonymní řekl(a)...

Nejlepsi herni recenzenti u nas:

Predevsim Lukas Grygar (ten hlavne) a Andrew, v tesnem zavesu pak Michal Rybka. I Dobrovsky neni spatny (ma sve svetle chvilky:)

Hlavne ne suchoparny Bulir a Viktor Bocan, ktery se sice snazi, ale mozna az prilis, jeho recenze jsou naprosto gumove a umele.

BluD

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den pokud už ho v redakci nemáte.

Protože od té doby co před pár měsici pžestal psát o hrách
pro časopis Filter.

Jsem o něm nic nikde nenalezl
Kde pracuje co dělá atd.

Tak bych se přimlouval za angažování Jana Herodese.

Anonymní řekl(a)...

Genagen, ten byl best