středa 14. května 2008

Dames (1934)

Výměna staré redakce za novou! Redakci starých hráčů nahrazuje nová armáda redaktorek. V redakci budou šťastné, spokojené a stále usměvavé a budou se mít i mýt jako v bavlnce. Na konci videa jsou jako bonus fantastické animace i ta slavná na téma Star Wars! -ml-

8 komentářů:

-ml- řekl(a)...

Tak jsem sem zařadil i trochu té kultury, když v Excaliburu nebude. Ukázka souvisí s redakcí, aspoň tou budoucí dámskou částí. Vždyť mít takové roztomilé redaktorky, to by byla výhra pro každý časopis! Škoda, že se dnes takové filmy už netočí... Tuto závěrečnou sekvenci z filmu Dames z roku 1934 jsem si pouštěl už asi 100x, asi mi nikdy neomrzí. Busby Berkeley (choreograf a režisér) byl genius. Animace a filmové triky nemají chybu. V hlavních rolích Ruby Keeler, Dick Powell, Joan Blondell a Zazu Pitts.

A jak se Dames líbily čtenářům Excalibur blogu?

Anonymní řekl(a)...

Ha!! Ja chci v redakci jeste Audrey Hepburn a Adinu Mandlovou! A Excalibur nema konkurenci jak v case, prostoru, ani v jakykoli jiny dimenzi :))

Anonymní řekl(a)...

Jako ale mazec. Ten zaverecnej kaleidoskop a pak utok na hvezdu smrti. Huh, to sem v zivote nic takovyho nevidel :) Je to sileny, ale krasny :)

Anonymní řekl(a)...

Myslím že nábor se vskutku povedl, choreografie byla skvělá a hlavně je z čeho vybírat.

Anonymní řekl(a)...

Planujete prijmat reaktorou aj zo Slovenska alebo je to cisto česká zalezitost lebo pre herný casopis tohto typu by sa v nepreskumanich vodach na Slovensku nasiel nejeden reaktor ,autor michal kočiš.

tlamiczka řekl(a)...

:-)) To video je takrka psychedelicke :-)

Bude se pri naboru i takhle hezky zpivat? Na to bych se sla kouknout :-))

Anonymní řekl(a)...

Miluju tyhlety holky ze starých filmů. Některé jsou vážně pěkné a mají takové zvláštní, nechalo by se říct roztomilé kouzlo. Takovou redaktorku bych v Excaliburu uvítal všema deseti. :)

TumaPetr řekl(a)...

A pak chce přilákat i mladší čtenáře...:D