středa 15. prosince 2010

Poklesy prodejů - aktualizováno

Nikoho asi nepřekvapí postupně klesající zájem o Score a Level. Jejich vydavatelé se snaží udržet tituly astronomickou prodejní cenou (Level 250 Kč), což má za následek další pokles prodeje (Level 7 721 ks, Score neověřováno, ale pohybuje se v podobných počtech). Otázkou je, jak dlouho oba tituly za těchto podmínek na trhu vydrží. O Excaliburu někdy příště, jeho čas návratu se blíží.

Aktualizace 4.7.2011
Tak Level klesl na 6.654 prodaných výtisků.
Čtenost ale dle průzkumu stoupla (72.000). Je možné, aby jeden výtisk četlo v průměru 10 čtenářů?
Nejnověji Level duben 2011 dle ABC: 5.875 ks (cíl ???)
... a Excalibur duben 2011: 0 ks (cíl 100.000 ks)
Level se přbližuje k Excaliburu, ten ale dosud nevystartoval. Datum startu Excaliburu je zatím stále neznámé.

28 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

A termín je 1.2.2038 nebo 1.2.3620 ?

Anonymní řekl(a)...

ML je dobrý šprýmař, já lepšího neznám.

Anonymní řekl(a)...

a já si říkal, kam ten člověk zmizel :-D

Anonymní řekl(a)...

Kdepak 2038 nebo 3620, Excalibur vyjde v roce 1992. Tedy pokud sluneční erupce vytvoří časoprostorovou trhlinu :-) Já jsem taky recesista, ale ML to je už Gothic (úplně jiná liga).

Anonymní řekl(a)...

Nemel by nekdo zavolat lapiduchy?

Anonymní řekl(a)...

taky jsem četl původní excalibury někdy v dávných letech 1991-1993

No, pane Ludvíku, a čím se živíte teď.

Anonymní řekl(a)...

No moc pozitivní reakce tady pane ML nemáte, ale já Vám fandím a držím palce, protože pokud opravdu vydáte znovu Excalibur a bude alespoň trochu "nostalgický" ve vzhledovém duchu Ex.1993, tak si jej předplatím !!!

Anonymní řekl(a)...

Taky jdu kolem a snazim se bilancovat. Neco me napada, ale zacinam ztracet silu. Ale prekonam se.

Kazdej onanista pouzije casopis a hlavne v soukromi. Vy ale onanujete verejne na svem blogu? Paneboze, vzdyt vy onanujete nad nami? UFFFF

Ne ne. Vy vite,jak to je. Takze reklamu mate za sebou a mejte z toho dobry pocit. Neverim,ze je stale funkcni. Ted uz toho nechte-placate padlem do vody. I na me mela ona reklama vliv,ale vicemene pozitivni. Mam od Vas EX Clasic a jsem rad,ze ho mam. Byl jsem nadsen,ze je jeste moznost ho mit. Pamatujete na ten vytisk s roztrzenou vazbou a jakymsi slizem? Psal jste mi,at ho poslu z5 na vymenu,ale jen jsem ho pohladil a zacal se o nej bat. Ted uz jen myslenka,ze nekdo takovy,jako Vy chodi mezi lidmi je na sebevrazdu.

Zitra si dam tu praci a poteseni. Prectu si ho znovu (a rad) s cernou fixou v ruce. Vase jmeno zacernim. Zbytecne,ale to je zase moje onanie. Na soulze mam zenskou a nezakladam si na to blogy. U me jste propadl. S tim ritualem se pokusim dostat Vas i z me hlavy.

Jinak at bilancuju jakkoli,tak uz neni nic tezkyho si to potvrdit a priznat(i kdyz u vas pochybuji). Muzete si vybrat a tim Vas v podstate neurazim. Bud jste absolutni BLAZEN, nebo nezkutecnej SMEJD. Vyberte si.

Je mi jasne,ze s tim neprestanete a pro pobaveni publika zde setrvate. Co ale nepochopim,je to,ze nemate vubec zadnou soudnost. Uz se prestavam v lidech orientovat,ale kdybych se svou povahou vyprodukoval to,co vy zde. Kdyz si vzpomenu,ze jste ze sebe udelal UFO pred celou herni scenou,tak bych nelezl ani kanalama,ale stoprocentne bych se sel zabit.

Mate mou poklonu - TOHLE CHCE SILNEJ ZALUDEK.

S bohem,nebo jinym blbcem s malym b. I kdyby se stal zazrak a vy jste casopis vydal,tak ho budu ignorovat. Ale ruku na srdce - vzdyt ono neslo o casopis od sameho zacatku ze? S odpovedi se nenamahejte - zde jsem byl naposledy.

Dennis T

Anonymní řekl(a)...

úterý, 2. února 2010
Start Excaliburu odložen

středa, 15. prosince 2010
Poklesy prodejů

Škoda že na nás pan Ludvík nemá víc času. Zrejměje zaneprádněn jinými projekty.

Unknown řekl(a)...

Já sem pro obnovení časopisu EXCALIBUR !!!
Marně sháním stará čísla která mi byla zcizena :( Vždy sem si rád znova a znova četl staré plátky.

Anonymní řekl(a)...

Jindrich: zkus aukro.cz

jinak ja tenhle surrealistickej platek taky ctu porad znova a znova, mam hodne starych cisel... no ale obnoveni je nerealna blbost, m. ludvik je zrejme jiz zcela dekompenzovanej psychous a tohle zavani jedine prusvihem a ostudou. Mel by si najit jiny zamestnani :)

Anonymní řekl(a)...

Myslim, ze by Martin Ludvik mel do noveho Excaliburu zaangazovat lidi jako je tento typek: http://angryplayer.blogspot.com To jediny by melo smysl - intelektualni zalezitost pro uzsi skupinu (i byvalych!) hracu. To, co je na tom blogu bych si klidne kupoval a cetl. Stacil by bohate mesicnik. To je podle me jedina rozumna a hodnotna cesta, vsechno ostatni bude fiasko.

Anonymní řekl(a)...

"Myslim, ze by Martin Ludvik mel do noveho Excaliburu zaangazovat lidi jako je tento typek: http://angryplayer.blogspot.com To jediny by melo smysl - intelektualni zalezitost pro uzsi skupinu (i byvalych!) hracu. To, co je na tom blogu bych si klidne kupoval a cetl. Stacil by bohate mesicnik. To je podle me jedina rozumna a hodnotna cesta, vsechno ostatni bude fiasko."


Ahoj Dave....

Anonymní řekl(a)...

Ahoj všem,

dnes jsem sehnal první čísla Excaliburů 1-10 a doma mám od 11 skoro po poslední čísla, takže dá se říct, že mám skoro všechny Excalibury a je to parádní si číst recenze od Andrewa nebo jiných které jsou napsané před 15,16 nebo 18 lety...

Nyní v ruce držím číslo 2/1991 a prohlížím jej a čtu, nostalgie perfektně funguje... A jak psali i ostatní, pokud Excalibur bude v duchu 1993 (čísla 22,23...) tak si ho předplatím na 100% ! ! !
Držím palce a chci nějaké informace kdy se ten start nového Excaliburu očekává !? Díky.
Ondra

Anonymní řekl(a)...

když je smutno, dycky sem rád zajdu pobavit se :o)

StriderCZ řekl(a)...

Tenhle blok je skutečně perla...ale což o to... Situace na poli herních časopisů je skutečně tristní...

Asi deset let jsem odebíral Level, ale cena a nemožnost si objednat jen časopis bez DVD mě po těch letech dost znechutila.

Mám skoro všechny staré Excalibry v PDF , a když mě pojme nostalgie, tak si je pročítám.

Proč píši? Čekám, že někoho nappadne vydávat časopisy o hrách v elektronické podobě (plánuji nákup telefonu Samsung galaxy SII)

Anonymní řekl(a)...

škoda, že už není k dostání Ex Classic :-( ani v pdf

-ml- řekl(a)...

Úplně poslední Classic leží a čeká ve skladě, napište si mailem (je na www.excal.cz), cena 190 Kč + poštovné.

-ml- řekl(a)...

Potvory zase budou zvedat DPH na časopisy, to mám za to, že s Excaliburem otálím... Ale nezapomněl jsem.

Anonymní řekl(a)...

heej, co bude, vole

Anonymní řekl(a)...

Jakou cenu mají Excalibury od čísla 1 ? Kdyz tak odpoved prosim na podpora@toptoys.cz kdo mate zajem. Kovalcik

Anonymní řekl(a)...

Najde se nakej dobrovolnik, kterej proleze psychiatricky lecebny v miste bydliste ML? Pridal bych se a muzem Martina navstivit... kvuli minulosti...

P.S. trosku konstruktivneji - cil 100 000 vytisku??? Vis co to bude za sracku? Tolik proda leda Blesk nebo nejakej podobnej komunistickej odpad... tohle by te vazne Martine bavilo vydavat? Doprdele proc jsi davno nezacal vydavat nejakej remake staryho excaliburu, tak dva tisice vytisku max., jako undergroundovou zalezitost? Smir se s tim, ze se tim neuzivis, a delej to z lasky

Anonymní řekl(a)...

9. srpna 2011 12:04
+1

Anonymní řekl(a)...

Chtěl bych se lehce pozastavit nad situací s Excaliburem. Já si myslím, že situace je zcela jasná a není nad čím spekulovat...

Pan Ludvík těmito stránkami provozuje pouze jakousi formu recese či dokonce sebeklamu, což dává náboj jeho v některých ohledech nejspíš nenaplněnému životu. I kdyby záměr znovu nastartovat časopis Excalibur měl alespoň trochu reálné kořeny, jeho slova bezpochyby prozrazují ryze komeční či osobní interest - v žádném případě se mu nejedná o to vydávat časopis "od fanouška pro fanoušky". Nic takového nečekejte...

Hádám, že pan Ludvík má již dávno jiné primární zaměstnání, možná dobře placené a za současné konstelace dostačující na pokrytí hypotéky. Něco uvnitř něj jej však neustále nutí se vracet do minulosti a hledat řešení svých trápení skrze ideu, která je již dávno mrtvá...

Vzdejte to, pane Ludvíku, nemáte šanci nic dokázat... Jen zklamete fanoušky, sebe i český herní průmysl. Šáhněte si do svědomí a řekněte si narovinu, o co Vám skutečně jde ze všeho nejvíce a přestaňte s touto komedií.

Poroučím se...

Anonymní řekl(a)...

ml je obycejnej nekrofil, reknete mi jedinej pripad (a to nemusi byt z teto branze) kdy melo vyznam, nebo se podarilo ozivit neco, co nemelo uroven a prakticky fungovalo v neznalosti. a nekdo to obnovil, NIKDY NIC NEBUDE JAKO DRIV!
ted me jeste dostal andrew ze si jako nekdy v cervnu zalozil blog s hustou hlaskou a dodneska tam nic nepripsal.. panove jdete se bodnout!

Robotron3 řekl(a)...

Napiste Andrejovi na Facebook a premluvte ho, at na blog neco napise, treba cim vic ho bude premlouvat lidi, tim spis opravdu napise vic, nez jednu hlasku :)

Anonymní řekl(a)...

Andrej je na facebooku ? Hod sem odkaz nebo pod jakym presne jmenem tam je... mrknu se.
Jinak Excalibur by byl super, jak tu bylo napsáno, pokud bude v designu 1993 tak si jej taky rad predplatim. Ale otazka zni- KDY VYJDE ? ?

Anonymní řekl(a)...

Andrew je na facebooku jako Andrej Anastasov... zde: https://www.facebook.com/andrej.anastasov?fref=ts