úterý 2. února 2010

Start Excaliburu odložen

V aukci na prodej ochranné známky Excalibur jsem dal slib (závazek) obnovit vydávání Excaliburu nejpozději do 1. 2. 2010. Není se nač vymlouvat. Tento termín jsem nedodržel a omlouvám se všem za můj špatný odhad a neslplněný slib. Excalibur však vydávat budu a svůj slib ohledně jeho vydávání tak splním, jedná se jen o posunutí startu.

Důvody jsem uvedl zde a nemá smysl je opakovat. Excalibur tedy bude, je ale možné, že až v roce 2011. Sledujte dále tento blog.

Aktualizace 12. 10. 2010
Děkuji za dotazy. Zatím není nic nového, start je stále odložen, termín zatím neznámý. Tak si zatím může ten, kdo ho ještě nemá, koupit Excalibur Classic, jsou tady poslední ČTYŘI kusy a už nebudou!

Aktualizace 14. 12. 2010
Excalibur Classic už není. Na skladě už jsou jen některé Nejlepší hry a Herní výběry, sklad se postupně vyprazdňuje a uvolňuje se tak místo na nový Excalibur :-)

31 komentářů:

FastIkarus řekl(a)...

Zde je jasně vidět, že závazek bez uvedení sankcí za nesplnění je naprosto k ničemu...

Anonymní řekl(a)...

A bude tam recenze na Duke Nukem Forever.

Anonymní řekl(a)...

Mazu z oblibenych i z pameti, jiz nema cenu tento blog sledovat. No, ale srandy sme si uzili, ze?

Fuxoft řekl(a)...

Toto oznameni me neuveritelne prekvapilo. Nedodrzeni slibu jsem neocekaval ani v nejcernejsich snech!!!

-ml- řekl(a)...

FastIkarus: Nebyly sankce pro ty, co Excalibur nekoupili (za to, ze Excalibur nekoupili), nebyly sankce ani pro mne a z toho těžím!

Fuxoft: Odložení startu je obvyklé i u méně náročných projektů, jako je např. start raketoplánu, takže u Excaliburu není odklad startu nikterak překvapivý. Ovšem i já jsem tímto nečekaným vývojem zaskočen, vůbec jsem nečekal, že by Excalibur mohl přežít do roku 2011.

SKACE řekl(a)...

Upřímně jsem si chtěl ten první Ex koupit, ale to ho radši budu somrovat pochybnej scan někde na uloz.to, než vám dávat peníze...

RedBarDragon řekl(a)...

To si děláte prdel pane Ludvíku! Ne, že bych měl něco proti, každý ať se ukájí, jak je mu příjemné, ale přirovnávat vydání Excaliburu ke startu raketoplánu? Vážně?

nMo řekl(a)...

Nejak jsem si nevsiml, ze by Excalibur prezil do roku 2010, tim mene do 2011. Bidne zdechnul pred deseti lety, ale dal zije a zit bude ve vasi mysli pane Ludvik. Mozna skoda, ze my si ho nikdy neprecteme.

FastIkarus řekl(a)...

-ml-: Jako vtip dobré.
Když nikdo neslíbil, že by si ho měl koupit, tak těžko může být pranýřován za nedodržení závazku.

vojtech řekl(a)...

Všichni jsme to věděli. Ne tušili, ne podezírali, prostě natvrdo věděli, že to tak dopadne. Američané snili o návratu na měsíc, než jim to černý barák típnul, -ml- snil o návratu excaliburu. Ale na měsící i tam, kde je dnes Excalibur je jen prach a možná staré harampádí.

Anonymní řekl(a)...

co vim tak excalibur vyjde kolem dubna tohoto mesice, rikal mi to michal odehnal z brna, prej je i par vytisku k dispozici, on je ma a rikal ze jsou super - neco jako stary dobry excalibury a jeste trochu lepsi - ja jsem je teda nevidel ale na netu jsou ke stazeni ... chtel jsem je stahnout ale chce to po me heslo !!! :(

Anonymní řekl(a)...

Akde jsou ty nové Excalibury na internetu ? ? ?

Jsem fanoušek Excaliburu od dob jeho počátku, a hrozně rád bych se dočkal jeho vydávání a znovuzrození ...
Ondra

Anonymní řekl(a)...

EXCALIBUR je MRTEV, AŤ ŽIJE EXCALIBUR ! ! ! Už aby to bylo a dalo se předplatit opět ten skvělý a báječný časopis, vzkříšení bude báječné, moc se těším, pokud by jste sháněl nějaké autory, docela rád pomohu... Ondra alias Neny

Vojtěch Štorkán řekl(a)...

Ten člověk si z nás vyloženě dělá srandu. Prvního února 2010 jsem si záměrně přivstal a s 49 Kč ve zpocené dlani běžel k prvnímu stánku s novinami... "Dobrý den, jeden EXCALIBUR, nejlepší časopis o PC hrách!" - "Neznám, to asi nemám." - "Ale máte! Určitě máte! Pan Ludvík to přece slíbil, že DNES to BUDE na stánku! Věřil jsem mu a těšil se celé měsíce!"

Proč nám tohle děláte? Půl země, celá hráčská komunita Vám věřily a spoléhaly na Vás, že spasíte náš hlad po kvalitním čtivu. Nyní máme čekat na rok 2011? 2012? Vždyť bude konec světa a my už si ani nestačíme přečíst nejoblíbenější časopis...

Musím na tento blog přestat chodit. Ničí mě ještě více, než zmařená nešťastná láska...

Anonymní řekl(a)...

Excalibur nevyšel, protože jste si ho nepředplatili, neposlali žádné recenze ani mapy a návody, nedoporučili jste Excalibur svým kamarádům, tak si nestěžujte. Nechali jste to všechno na redakci a M.Ludvíkovi, že se nestydíte.

Anonymní řekl(a)...

Tak! Anonym ze ctyriadvaceteho. presne tak :)

Anonymní řekl(a)...

Himl ale vážně. Já si ho milerád dopředně předplatim, to je to nejmenší co pro jeho zrod můžu udělat...

Anonymní řekl(a)...

to ste na to ještě lidi nepřišli? excalibur už nikdy nevyjde. ludvíkovi už jde pouze o parazitování na lidské nostalgii. chudák...

Časopis ITEM řekl(a)...

Před časem jsem tu četl sliby o zrození mého, kdysi oblíbeného, časopisu. Skončilo to tak, že jsem vydal vlastní časopis s názvem ITEM, který je věnován free online hrám. Je hotový a můžete si ho koupit na stránkách časopisu http://e-item.cz

Jen nerozumím tomu, proč Excalibur ještě není, když já dokázal časopis vyrobit sám a bez předchozích zkušeností? Pro člověka, který už časopisy vydával, to musí být přece jednodušší.

Anonymní řekl(a)...

Časopis ITEM: Dobře ty!

Anonymní řekl(a)...

co bude woe???????????

Anonymní řekl(a)...

Také čekám na nějaké nové informace, jsem žhavý předplatitel abych zachránil tuto značku perfektního časopisu...
Ondra alias Neny

Anonymní řekl(a)...

Excalibur opravdu nevyjde? :-(

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,
Bude nějaké info o plánovaném termínu vydávání znovuzrozeného časopisu EXCALIBUR ?
Rozhodně bych se nebál do něj vložit sekci "nostalgie" a použít v každém čísle článek nebo recenzi z prvních čísel tohoto skvělého časopisu ...
Tak kdy už vyjde EXCALIBUR ? :-)

Anonymní řekl(a)...

Budou nějaké nové informace o vydání nového Excaliburu ?

Anonymní řekl(a)...

holobit

Dnes jsem zakoupil a nelituji, sice u toho není žádné demo dvd, ale stejně je už dnes všechno na webu. Za 50 Kč, je to jasná volba. Trochu překvapil formát, něco mezi A4 a A5. Ale vypadá to nádherně. Potěšilo nostalgické ohlédnutí za dungeony a klasickými adventurami. Díky. Ascii plakát = nádhera!

Anonymní řekl(a)...

Trochu mě štve že nás dál -ml- netahá za fusekli, mě to bavilo :-) Stejně to byla jen trapná reklama na starý Excalibury které chtěl prodat (čest jim) a přihlouplé Herní výběry.

Je otázka, jestli by bez tohoto blogu někdo naskenoval a dal k dispozici staré Excalibury, tak bych celej tenhle humbuk viděl pozitivně :-)

Anonymní řekl(a)...

nejlepší by bylo vydat magazín, kombinující exklusivní nahotu (plnočelnou) a hry.

nebo něco jako jako blesk, prostě: hroznej škvár plnej pomluv a šokujících odhalení ve českým herním světě. Bylo by to na odpadovým papíru, prodávánu asi tak za dvacku.

Anonymní řekl(a)...

tak kdy už vyjde nový Excalibur ? ? ?

Anonymní řekl(a)...

stále žádné novinky ? ? ?

Anonymní řekl(a)...

upadá to, upadá, nějaké informace o znovuvskříšení časopisu Excalibur ?