úterý 5. května 2009

Konec aukce již za pár hodin! AKTUALIZOVÁNO


Ve čtvrtek 7. května 2009 v 13:49:05 končí aukce ochranné známky Excalibur. Ve čtvrtek to tedy bude pěkně napínavé. Budete-li mít v tu dobu čas, můžete sledovat závěr zde.

A tentýž den vás budu na těchto stránkách informovat o dalším postupu - buď o prodeji ochranné známky nebo o dalším kroku ohledně obnovení vydávání Excaliburu.

Aktualizováno 7. 5. 2009 18:00 hod.
Aukce byla ukončena bez příhozu. Nikdo tedy nevyužil této jedinečné možnosti koupit ochrannou známku Excalibur. Od této chvíle tudíž spouštím přípravu na znovuzahájení vydávání Excaliburu tak, jak jsem slíbil. Během nočních hodin zde zveřejním bližší informace.

12 komentářů:

Smrkev řekl(a)...

Už aby to bylo. Známka se neprodá a konečně se ukáže, že -ml- kecá a Excalibur vycházet nebude.

-ml- řekl(a)...

Smrkev: Chápu, že někomu vadí daně, televizní poplatky atp. Ty platit obvykle musí a může to oprávněně považovat za nespravedlivé. Ale že někomu může vadit časopis, to mi teda vysvětlete. Vždyť Excalibur si přeci kupovat nemusíte. I když vlastně - co když bude "tak dobrej", že vlastně "budete muset"? Možná by to chtělo umístit na titulní stranu varovný nápis: "Guvernér varuje: čtení Excaliburu vyvolává závislost."!

lasice řekl(a)...

"Ve čtvrtek to tedy bude pěkně napínavé"

už je to napínavé teď, napínavější to snad být už nemůže :D

jsem zvědav jestli excalibur začne vycházet a jestli se udrží, držím mu palec, bude to ale hodně těžký

Anonymní řekl(a)...

Já si třeba první číslo Excaliburu určitě koupím. Minimálně ze zvědavosti. Až pak se rozhodnu, zda ho budu kupovat pravidelně či nikoli. Je to moje svobodná volba a žádný Smrkev, Vreco, jd nebo někdo jiný na tom nic nezmění. Kdo ví, možná nakonec nebudu spokojen, ale prozatím na mě plány pana Ludvíka působí sympaticky. Proč bych měl dát za časopis měsíčně 200 korun, když o plnou hru nemám zájem? Proč bych měl číst stále ty samé nudné recenze i v papírových časopisech, když si to samé můžu přečíst zdarma na internetu?

Redsnake řekl(a)...

Napínavě budeme do poslední chvíle sledovat jak nikdo nepřihodí a pak to příde ... NIKDO NEPŘIHODÍ :-)

Těším se na první číslo, budu jen rád, když známku nikdo nekoupí, protože bude vážně zajímavé zjistit, co vlastně vzejde z páně Ludvíkových představ.

Anonymní řekl(a)...

Kdyz zacne vychazet (1.cislo si spousta lidi koupi ale co potom)ale presto nebude uspesny tak nas ceka co?nova aukce?dalsi konspiracni teorie?online sebevrazda -ml na excaliburwebu?

Gee řekl(a)...

Anonymni: Jiste, vzdyt podnetne a prevelice zajimave, ba dokonce inovativni, uvahy Kultury Kriplu, ktere na internetu zkratka a dobre nejsou stoji za to koupit si na papire:o)

RedBarDragon řekl(a)...

Nebo by se mohlo stát, že si -ml- vytvoří další účet na tom serveru a koupí si ji sám, aby pak nemusel časopis vydávat, protože bude tvrdit, že někdo jiný si koupil známku. ;)

Anonymní řekl(a)...

Já tomu fandím, herní časopis už jsem si nekoupil pěkně dlouho (asi 6 let) a tenhle koncept se mi zamlouvá a Excalibur jsem měl kdysi rád, nevím proč do -ml- všichni "chytráci" tak šijou (viz. dnešní článek s veterány herní žurnalistiky na Tiscali Games), vždyť stánky jsou zavaleny desítkami dementních časopisů u kterých vážně nechápu kdo si to může kupovat, tak proč by proboha nemohl vycházet další kvalitní časopis o hrách?

Anonymní řekl(a)...

herni casopis (nejen o hrach?) bez dvd a recenzi, co to je za blabol? drzim palce a modlim se za vas at vas v bohnicich dlouho nedrzi. (posledni veta byla napsana na zaklade cetby vaseho rozhovoru na tiscali) i kdyz spis si myslim ze jste chtel temi blaboly nalakat neznaleho cloveka ke koupi znacky - coz se nepovedlo a tomu jsem rad, protoze nesnasim zlodeje a podvodniky tohoto typu! ze vam neni hanba. s pozdravem, Gabor L.

Anonymní řekl(a)...

Moc Vám fandim pane Ludvíku, Váš časák si rozhodně koupím, nenechte se odradit.

Anonymní řekl(a)...

EXCALIBUR je MRTEV, AŤ ŽIJE EXCALIBUR ! ! ! Už aby to bylo a dalo se předplatit opět ten skvělý a báječný časopis, vzkříšení bude báječné, moc se těším, pokud by jste sháněl nějaké autory, docela rád pomohu... Ondra alias Neny