pátek 17. dubna 2009

Aukce končí 07. května 2009 13:49:05

Pro Excalibur důležitý okamžik. Končí aukce, kterou jsem dnes vyhlásil zde.

Nakonec jsem se přeci jen rozhodl pro ten milion (+DPH) a tak neočekávám nějaké fronty zájemců. Skončí nakonec Excalibur v cizích spárech nebo mi ho osud opětovně přiřkne?

Oproti jiným zájemcům o Excalibur jsem teď v určité nevýhodě. Nemohu se totiž aukce zúčastnit a musím tedy jen čekat na to, zde mi ho někdo nevyrve. Ale mám také určitou výhodu - nemusím za něj platit. A tedy obnově vydávání by nic nestálo v cestě.

Jak tedy bude Excalibur vypadat v případě obnovy vydávání?

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

A je to tady! Konečně všichni můžou vzít své dlouho připravené celoživotní úspory. Očekávám, že cena bude vyhnána tak půl miliardy...

Anonymní řekl(a)...

To musí být děs nemít možnost koupit něco co sám prodávám. Upřímnou soustrast.

Spoock řekl(a)...

Excalibur je mrtvá značka, která má hodnotu jednoho orosenýho v hospodě, no more, no less

Anonymní řekl(a)...

Prihazuji jedno dalsi oroseny v hospode. Takze uz jsou to dve. Prida jeste nekdo?

Anonymní řekl(a)...

Aby to nakonec nebylo milion orosenych v hospode!

Anonymní řekl(a)...

"A tedy obnově vydávání by nic nestálo v cestě." - čti společně s "kdyby se mi chtělo, a ono se mi nechce, protože by si to na sebe ani nevydělalo."

-ml- řekl(a)...

poslední Anonymní: I zaslechl jsem kdysi kdesi: "Bez práce nejsou koláče". Přiznávám, zatím neumím docilovat výsledků bez jakéhokoliv úsilí a proto samo si to na sebe určitě nevydělá, musím do vložit aspoň trochu toho úsilí (ach jo...), pak to ale může být hodně ziskové. Jinak orientační "kalkulace" je zde: http://excaliburblog.cz/2009/03/cena-oz-excalibur.html