čtvrtek 10. července 2008

Dobré zprávy

Anketa dopadla nečekaně dobře pro tištěný Excalibur. Excalibur čistě na internetu by chtělo jen 10% z vás, tištěný Excalibur 90% (z toho 18% v kombinaci s internetem). Dobře to vypadá i s redakcí. Je již téměř sestavena a konečně má šéfredaktora. Na novém Excaliburu ale zatím nepracuje, neboť dosud není na 100% jisté, že papírový Excalibur opravdu bude vycházet. Rozhodující bude inzerce, dosavadní největší slabina Excaliburu. Proto se nyní soustředím na přípravu materiálů pro inzerenty. Prvním krokem bude logo Excaliburu a celkový vzhled titulní strany Excaliburu. A tak je jasné, co bude tématem příštího článku.

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

no kua---at uz to mam v ruce Martine

Anonymní řekl(a)...

mimochodem--objednal jsem si EXCALIBUR CLASIC a dorazil,ale v jakem stavu--roztrzena vazba primo v nadpisu a zespodu polite nejakym blivajzem---kdo vam to tam bali pane Martine???

Diky za odpoved

DENNIS

-ml- řekl(a)...

Excalibur má 8 let pauzu, tak těch pár měsíců ještě budeme muset vydržet...

Za poškozený Excalibur Classic se omlouvám, balil jsem ho osobně (a taky kontroloval) - napište svoji identifikaci na excal@mbox.vol.cz a obratem pošlu nový (samozřejmě zdarma a bude jako ze škatulky...). Skladem je ještě posledních pár desítek kousků, tak kdo chce, může si Excalibur Classic objednat na www.excal.cz

Anonymní řekl(a)...

Jop, muj to ma zespodu taky, vypada to jako nejake lepidlo ci co.

-ml- řekl(a)...

Některé Ex Classic jsou označené. Ale není to naštěstí sliz! Je to znamení, že se jedná o originální výtisk! Jedná se o pozůstatky záplavy ve skladu, když v minulém tisíciletí jeden nešťastník nechal puštěnou vodu, která protekla několika patry až do sklepa. Když narazím na příliš destruující znamení originality, tak ty výtisky vyřazuji a spaluji na hranici. A ještě jsem si vzpomněl, že nějaké Excalibur Classic jsem dal do obchodu Presto CZ ve Zlatnické ulici v Praha 1, tak si tam můžete zajít a podívat se na vlastní oči, jak vypadají. Musíte se jen o ně říci, jsou schované pod pultem jen pro skutečné fajnšmekry.

Anonymní řekl(a)...

Jo, prave tam jsem si ho koupil :-) Je to jen drobny flek na zadni strane :-D Takova kuriozitka. Ale kdo to neceka, muze byt prekvapeny.

Anonymní řekl(a)...

Neplanujete reprinty ostatnich cisel?

Anonymní řekl(a)...

Kdyby měl někdo zájem, tak bych měl starší čísla Exc. i jiných časopisů na prodej.

Anonymní řekl(a)...

To by me zajimalo, muzes mi poslat nabidku na pik747@gmail.com ? Dik.

Anonymní řekl(a)...

me by to taky moc zajimalo, prosim o seznam na deathrowrec@seznam.cz DIK

Anonymní řekl(a)...

Kde si můžu objednat předplatné? :-) J.Janík

Anonymní řekl(a)...

A byl to sliz! Sliz z nějaké stvůry, která se nešťastnou náhodou dostala z jednoho staršího výtisku Excaliburu do reálného světa a kterou musel Martin Ludvík přeříznout motorovou pilou na dvě části. :-) Bohužel si už nevšiml toho, že tento incident měl za následek potřísnění starších čísel Excaliburu touto zvláštní a leptající látkou...